Ledig kontorsplats

Kontorsplats i gårdshus med stans bästa läge!

Just nu har vi en ledig kontorsplats med inflyttning när du har möjlighet. Så vi ser fram emot att få in en ny “kollega” på kontoret! För din bekvämlighet har vi gjort en liten FAQ där du snabbt får en bild över hur det är att sitta med oss. Varmt välkommen!

Vem är det som sitter på kontoret?

På nedervåningen sitter tre olika verksamheter. Längst inne i hörnan hittar vi Helsingborg Marathon-gänget. Erik, Andreas och Fredrik jobbar med evenemanget Helsingborg Marathon, friskvård, projekt och andra löprelaterade saker. Killarna är väldigt sociala, kreativa och ser till att hålla igång. Det är dessa tre som står för liv och rörlighet på kontoret.
På kontorsplatsen närmast dörren återfinns Martin som jobbar med utbildningsfrågor för Svenska Simförbundet. Har man tur så har Martin med sig sin fantastiskt snälla Chihuahua Uffe!
På den andra kontorsplatsen hittar vi vinkännaren Jörgen som jobbar som konsult inom teknik och IT.
Uppe på loftet hittar vi finsnickaren Martin som jobbar med entreprenad inom byggnadsautomation. För honom är det mycket in and out på uppdrag. Men när han är på plats ser han alltid till att lyfta stämningen med sin positiva attityd!

Hur ser en dag på kontoret ut?

Kontoret är nästan alltid bemannat mellan 08:30 – 17:00. Måndag och onsdagar kör gänget på Helsingborg Marathon lite lunchlöpning som alla är välkomna att följa med på. Torsdag har vi, för de som vill, Prosecco-torsdag på kontoret i ca. 15-20 minuter. Här bjuds det på Pop-Corn, Prosecco eller Pommac samt härligt umgänge. Nyligen invigde vi även vår myshörna. Här kan man ta en liten paus och bara sjunka ned i en saccosäck och titta på film eller varför inte spela lite tv-spel. Livet är för kort för att ha tråkigt! I övrigt är det rätt likt ett vanligt kontor med öppet landskap.

Vad kostar det i månaden och vad är det för loft!?

OK, let’s cut to the chase. Loftet har plats för två mysiga kontorsplatser. Den ena platsen används utav Martin och det är med honom du kommer att dela loftet. Kostnaden är 3 000:- i månaden exklusive moms och debiteras i förskott månadsvis. Hyresavtalet gäller fr.o.m inflyttning och tre månader framåt. Avtalet förlängs därefter med 3 mån i taget efter avtalets utgång. Lokalen ligger på Kullagatan 38 i ett fint och mysigt renoverat gårdshus mitt i centrala Helsingborg (ligger snett mitt emot ICA på Kullagatan).

Vad kan jag förvänta mig av kontorsplatsen?

– En kreativ miljö
– En snygg arbetsplats! Vi har clean desk policy och försöker hålla allt tipp-topp
– En skön stämning med sociala människor
– Ett bra nätverk med människor och möjlighet till utbyte av idéer

Vem söker vi?

– Dig som gillar att ha kul på jobbet!
– Dig med öppet mindset

Vad ingår i arbetsplatsen och hyran?

En arbetsplats med följande:
– Skrivbord
– Lampa med trådlös eller USB-laddning av mobil
– Hurts
– Skön och snygg arbetsstol
– Dokumentsamlare

Följande ingår i hyran:
– Gemensam mötesyta
– Internet
– El och värme
– Larm
– Städning (kontoret städas en gång i veckan men sen hjälps vi åt att hålla ordning dag-till-dag)
– Skrivare och papper
– Kaffe, kaffe, kaffe (och te så klart)
– Prosecco! Men bara på torsdagar så klart 😉

Om du tycker att detta låter intressant så hör av dig till oss! Maila Andreas på andreas@hbgm.se om du har fler frågor eller om du är intresserad så kan vi synka en tid då du kommer förbi och kikar på platsen.

Hoppas vi ses!
Andreas, Erik, Fredrik, Martin, Jörgen och Martin