Hotell

Bo i Helsingborg under HBGM

Passa på att stanna en natt eller två i vår vackra stad under maratonhelgen. Bor bäst gör du på det officiella maratonhotellet Elite Hotel Marina Plaza. Här kan vi erbjuda specialpriser för alla löpare, även med familj. I priserna ingår det även frukost. För att ta del av erbjudandet uppge koden ”Helsingborg Marathon” vid bokning.

Inom kort kommer en bokningslänk där du får 15% rabatt.

Är Elite Hotel Marina Plaza fullbokat följer nedan förslag på andra boenden i Helsingborg.

Vi önskar dig en trevlig vistelse!

Resa

Resa i Helsingborg under HBGM

Även om Helsingborg har en kompakt stadskärna där du når i stort sett allt du önskar på gångavstånd kan det ibland vara skönt att vila benen och komma fram till snabbare. Vår partner RideMovi erbjuder alla våra deltagare under helgen den 1 – 3 september 60 fria minuter med deras klimatneutrala elcyklar.

Resa till Helsingborg inför HBGM

En av flera fördelar med HBGM som många gillar är tillgängligheten. Med bara 5 min gångväg från Helsingborg C till både starten/målet för HBGM, hotell, restauranger och butiker är det väldigt enkelt att resa hit. Så oavsett om du kommer med tåg, buss eller båt har du nära till allt.
Vi gillar miljövänliga alternativ så därför uppmuntrar vi dig att ta tåget. Varför inte boka din resa nedan redan nu?

Upplev

Upplev Helsingborg under HBGM

Helsingborg är en fantastik stad att semestra i. Här finns massor att göra för alla åldersgrupper och intresse. Inte nog med att hela staden engagerar sig för att göra HBGM till en fest som vi valt att kalla Stadsdelsfesten. Stadsdelsfesten är ett sätt för Helsingborgs invånare och föreningar att vara delaktiga i HBGM genom att göra egna aktiviteter för att peppa publik och löpare längs vår vackra stad.

I Helsingborg finns även saker att göra för de som är medresande och inte ska springa. På Helsingborgs Plats- och evenemangskalender hittar du en massa spännande saker att göra under HBGM-helgen.

Vanliga frågor

När går loppet?

Hur går banan?

Har ni farthållare?

Vad ingår i anmälan?