Hjälp oss bli fler

Spring Helsingborg Marathon gratis!

Vi får alltid otroligt fina recensioner av våra löpare! Vi vill ju så klart att så många som möjligt ska få möjligheten att uppleva HBGM. Nu behöver vi din hjälp att sprida ordet om HBGM och som ett tack för hjälpen bjuder vi dig på din startplats till årets Helsingborg Marathon, HOKA Helsingborg Half Marathon eller BAUHAUS Stafett. Det enda du behöver göra är att värva fem löpare som anmäler sig till Helsingborg Marathon eller HOKA Helsingborg Half Marathon. Skulle du nöja dig med att värva tre eller fyra löpare kommer vi att skicka en superskön HBGM-hoodie till dig.
Om du ska springa BAUHAUS Stafett kan ni i laget värva tre lag som anmäler sig till BAUHAUS Stafett och då bjuder vi hela ert lag på startavgiften.

Så här funkar det
Vi har gjort det superenkelt för dig. När du anmäler dig till något av våra lopp får du ett bekräftelsemail. I bekräftelsemailet finns en sektion som heter ”Spring HBGM gratis”. Här hittar du en kod och en länk som du kan dela med dig av. Om någon anger din kod i fältet ”värvningskod” eller använder din länk när de anmäler sig registreras den anmälda löparen som din värvning.

Tips
Vi rekommenderar att du använder dig av länken du får i bekräftelsemailet. På så vis behöver den du värvar inte skriva in något vid anmälningstillfället. Det gör det även lättare för dig att dela med många. Du kan t.ex. dela din länk i ett forum eller på Facebook. Du kan till exempel skriva:

”Jag ska springa Helsingborg Marathon den 3/9 2022. Häng med du också! Anmäl dig här:” (*här skiriver du in din unika länk).

Alla som klickar på länken och anmäler sig kommer då att registreras som en värvning för dig. Superenkelt!
Vill du använda koden går det självklart lika bra! Då ber du bara den du vill värva att ange din kod i fältet ”värvningskod” när hen anmäler sig.

Regler
Efter årets upplaga av HBGM kommer vi att göra en samanställning av alla värvningar och göra återbetalning av din startplats om du värvar fem eller fler löpare till Helsingborg Marathon, HOKA Helsingborg Half Marathon. Har du värvat tre eller fyra löpare skickar vi en superskön HBGM-hoodie till dig.
Har du och ditt lag värvat tre eller fler stafettlag återbetalar vi startavgiften för hela laget.
Anledningen till att återbetalningen sker efter årets upplaga av HBGM är att vi måste säkerställa att alla värvningar faktiskt betalar sin startavgift.
Det maximala värdet på en återbetalning av startplats är:
Helsingborg Marathon: 895:-
HOKA Helsingborg Half Marathon: 595:-
BAUHAUS Stafett: 1 600:-