Atea Helsingborg halvmaraton 21.098 meter

Känn glöden. Varje steg, varje meter.

Atea Helsingborg Halvmaraton är nykomlingen som tänder en ny stjärna på löparkartan. Loppet som öppnar upp vägen till en av Helsingborgs snabbast växande stadsdel och som ska överträffa förväntningar. I hjärtat av Helsingborg går starten och tar dig 21.098 meter längs hav, igenom naturreservat och med upplopp längs strandpromenaden. Staden välkomnar dig med öppna armar och vi hjälper dig varje steg längs vägen. Vi står aldrig still, vi rör oss alltid framåt.

Startavgift

495:-/löpare

Datum

1 september 2018 klockan 11:30

Anmälan

Sista datum för anmälan är 18 augusti 2018

Hjälp oss att hjälpa!

Vi har alltid brunnit för välgörenhet, för att kunna hjälpa andra människor som inte haft samma tur som oss. Vi är otroligt stolta över vårt samarbete med Zelmerlöw & Björkman Foundation och hoppas att vi tillsammans ska kunna göra skillnad. Tillsammans skapar vi ett helt unikt koncept i samband med Helsingborg Marathon med många spännande aktiviteter och events för att samla in pengar till stiftelsen. Dessa lanseras inom kort. I samband med din anmälan till Helsingborg Marathon kan du nu donera minst 300 kr och som tack för din gåva får du deras snygga läderarmband i samband med att du hämtar din nummerlapp. 300 kronor motsvarar frukost, lunch och mellanmål för 200 elever under en hel skoldag för Zelmerlöw & Björkman Foundations skolelever i Afrika.

Bansträckningen för Atea Helsingborg halvmaraton

Vanliga frågor

När går loppet?

Hur går banan?

Har ni farthållare?

Vad ingår i anmälan?

Hjälp oss att hjälpa! Vi är otroligt stolta över vårt samarbete med Zelmerlöw & Björkman Foundations och hoppas att vi tillsammans ska kunna göra skillnad. I samband med din anmälan till Helsingborg Marathon kan du nu donera minst 300 kr och som tack för din gåva får du deras snygga läderarmband i samband med att du hämtar din nummerlapp. 300 kronor motsvarar frukost, lunch och mellanmål för 200 elever under en hel skoldag för Zelmerlöw & Björkman Foundations skolelever i Afrika.