Integritetspolicy og Cookies

Integritetspolicy

Helsingborg Marathon AB (org. 556910-6970, Kullagatan 38, 252 21 Helsingborg) er ansvarlig for personoplysningsansvarlig for personoplysninger som håndteres under Helsingborg Marathon. Personoplysningsansvarlig er ansvarlig for håndteringen af alle personoplysninger og at dette sker i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Vi som organisation arbejder aktivt med og tager alle nødvendige hensyn som kræves for at beskytte dine personoplysninger.

Har du spørgsmål eller savner information er du velkommen til at kontakte os.

Hvem er personoplysningsansvarlig?

Helsingborgs Marathon AB

Kullagatan 38

252 20 Helsingborg

marathon@hbgm.se

Andreas Gartmyr, +46 708-257711

Hvilke personoplysninger indsamler vi og hvorfor?

Nedenfor oplister vi hvilke personoplysninger vi indsamler og håndterer, med hvilket formål samt hvilket lovgrundlag dette hviler på.

 

Ved tilmelding til deltagelse i arrangementer/træningsgrupper

Når du tilmelder dig til et af vores arrangementer (også som funktionær) håndterer vi en del personoplysninger.

Formålet med behandlingen af personoplysninger er at kunne

  • Gøre klasseinddelinger.
  • Give deltagerne information om løbet og startnummer.
  • Beregne hvor meget udstyr der skal købes til løbene (f.eks. startnumre, tidstagningschips etc.).
  • Oprette og publicere resultatlister efter løbene.
  • Administrere betaling for arrangementer
  • Kommunikere med kunden/deltageren/funktionæren før, under og efter løbene.

Vi håndterer følgende personoplysninger:

  • Navn
  • Kontaktoplysninger (e-mail, adresse og evt. telefonnummer)
  • Fødselsdato (år, måned og dag)
  • Evt. klubtilhørsforhold
  • Evt. trøjestørrelse

Lovgrundlag:

Gennemførelse af købsaftale.

 

For at håndtere din konto hos os.

Når du tilmelder dig et af vores arrangementer eller handler i vores shop er der mulighed for, at oprette en konto, for at skabe et hurtigt overblik over bestillinger, status og leveranse.

Formålet med behandlingen af personoplysninger er at kunne

  • Levere produkter og tjenester
  • Have tilladelse til at logge ind på kontoen
  • Lave klasseinddelinger
  • Give eventuelle deltagere løbsinformation og startnummer
  • Håndtere betalinger for arrangementer
  • Kommunikere med kunden/deltageren før, under og efter arrangementet

Vi håndterer følgende personoplysninger:

  • Navn
  • Kontaktoplysninger (e-mail, adresse og evt. telefonnummer)
  • Fødselsdato (år, måned og dag)
  • Evt. klubtilhørsforhold
  • Evt. trøjestørrelse

Lovgrundlag:

Berettiget interesse.

OBS! Bemærk, at det ikke er nødvendigt at oprette en konto hos os, for at tilmelde sig til Helsingborg Marathons arrangementer.



For markedsføring af arrangementer og tjenester

Formålet med behandlingen af personoplysninger er at kunne

  • Markedsføring af forslag til relevante arrangementer og tjenester
  • Sende markedsføring via mail, f.eks. tilbud og indbydelser til arrangementer

Vi håndterer følgende personoplysninger:

  • Navn
  • Kontaktoplysninger (e-mail, adresse og evt. telefonnummer)
  • Fødselsdato (år, måned og dag)

Lovgrundlag:

Berettiget interesse. Vi håndterer oplysninger for at kunne sende relevant markedsføring til dig.

 

For at håndtere kundehenvendelser

Formålet med behandlingen af personoplysninger er at kunne

  • Hjælpe dig som kunde/deltager med henvendelser og support
  • Kommunikere med dig inden, under og efter arrangementer
  • Gennemføre alderskontroller og lave klasseinddelinger
  • Håndtere præmier i konkurrencer og kontakte vindere
  • Kommunikere omkring spørgsmål som er fremført i sociale medier
  • Identificere kunden/deltageren

Vi håndterer følgende personoplysninger:

  • Navn
  • Kontaktoplysninger (e-mail, adresse og evt. telefonnummer)
  • Fødselsdato (år, måned og dag)
  • Oplysninger som kunden selv har givet (f.eks. svar i konkurrencer)
  • Resultater og tilmeldelseshistorik
  • Evt. klubtilhørsforhold
  • Evt. trøjestørrelse
  • Eventuelle brugeroplysninger til in logning

Lovgrundlag:

Berettiget interesse. Vi håndterer oplysninger for at kunne hjælpe dig med kundehenvendelser og supportspørgsmål.



For at følge retslige forpligtelser

For at følge svensk lovgivning skal vi i visse situationer håndtere personoplysninger, f.eks. lov om bogføring.

Formålet med behandlingen af personoplysninger er at kunne

  • Følge lovgivning og krav til virksomheden, (f.eks. bogføringsloven) som kræver at visse personoplysninger registreres i forbindelse med salg

Vi håndterer følgende personoplysninger:

  • Navn
  • Kontaktoplysninger (e-mail, adresse og evt. telefonnummer)
  • Fødselsdato (år, måned og dag)
  • Evt. betalingsinformation

Lovgrundlag:

Retslig forpligtigelse.

Dine rettigheder

Du har ret til at

  • Få adgang til et registerudtræk. Dette omfatter hvilke personoplysninger som vi håndterer
  • Begære rettelser af fejlagtige eller ufuldstændige personoplysninger
  • Få dine oplysninger slettet under visse omstændigheder, f.eks
    • Hvis personoplysningerne er håndteret på en ulovlig måde
    • Ikke længere er nødvendige for det formål de er indsamlet til
  • Få dine oplysninger begrænsede, f.eks. hvis du har indsigelser mod håndtering af dine oplysninger. Vi har dog mulighed for, at modsætte os din begæring såfremt vores hensyn er mere tungvejende end dine
  • Under visse omstændigheder få dine data flyttet (dataportering) og overført til en anden personoplysningsansvarlig

Deling af personoplysninger

I forbindelse med visse af tjenesterne som er nødvendige for tilmelding, betaling eller deltagelse i nogle af vores arrangementer samt i markedsføring formål kan dine personoplysninger deles med en partner eller leverandør. Dette kan f.eks. handle om vores leverandør som forestår tilmeldingstjenesten, vores leverandør af betalingsløsning eller vores leverandør af teknologien til levering af nyhedsbrev.

Vi vil altid i videst muligt omfang, håndtere og lagre dine personoplysninger inden for EU/EES og arbejde med leverandøre som lagrer dine personoplysninger på samme måde. Er dette ikke muligt hos en af vores leverandøre vil vi sikre at overførslen er i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningens retningslinjer og bestemmelser.

Lagring af personoplysninger

Vi hverken lagrer eller håndterer personoplysninger længere tid end højst nødvendigt under hensyntagen til anledningen for lagringen. Vi følger gældende lovgivning, hvilket i praksis betyder at gennemfører en årlig rensning af oplysninger som ikke længere er aktuelle. Til markedsførings- og informationsformål lagrer vi information i 3 år. Information hvor lovgivningen kræver længere lagring, f.eks. bogføringslovgivningen, følges den gældende lovgivning. Al håndtering og lagring sker under hensyntagen til de berørte personer og med høj sikkerhed og sekretesse.

Om Cookies

For at visse funktioner skal fungere på vores hjemmeside anvender vi cookies. Cookies kan også indsamle information og statistik fra dit besøg på vores side. Herunder uddybes det.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil som lagres på din computer. Der findes forskellige typer af cookies. En permanent cookie lagres på computeren i en defineret periode. En session cookie lagres midlertidigt i computerens hukommelse medens du er inde på en hjemmeside. Sessionscookies forsvinder når du lukker din browser (Tekst oversat fra ”datainspektionen.se”).

Hvordan bruger vi cookies?

De cookies vi bruger håndterer ingen personlige oplysninger. De imod identificerer de den enhed/computer du bruger din browser med. Vi bruger således ikke cookies, der indsamler personlige oplysninger om dig som bruger.

I indstillingerne i din browser har du valgt om du vil acceptere cookies eller ej. Har du valgt at acceptere cookies, giver du automatisk samtykke til brug af cookies når du går ind på vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere cookies på vores hjemmeside skal du gå ind i indstillingerne på din browser og fravælge dette. Du har også mulighed for at slette de cookies som er blevet gemt på din computer efter dit besøg på vores hjemmeside. Dette gør du via indstillingerne på din browser. Hvis du vælger ikke at acceptere cookies på vores hjemmeside kan visse funktioner på hjemmesiden være begrænsede.

Vi benytter en håndfuld cookies, herunder Google Analytics, Facebook og WooCommerce.

Klager

Du har ret til at indgive klager til tilsynsmyndigheden Datainspektionen, http://www.datainspektionen.se. Vi ønsker dog, at dog at du først kontakter os for at vi kan hjælpe med din henvendelse.

Kontakt

Helsingborg Marathon AB

Kullagatan 38

252 20 Helsingborg

marathon@hbgm.se

Andreas Gartmyr, +46 708-257711