Funktionär

Vi ska vara Sveriges bästa funktionärer

När Helsingborg Marathon föddes så var vi slående överens om speciellt en sak. Det skulle vara Helsingborgarnas egna lopp. Ett årligt evenemang som man skulle kunna känna sig stolt över som invånare och känna att man var delaktig i dess framgångar. Alla som vill ska kunna få vara med på resan och skapa Helsingborg Marathon.

Sedan första året har vi haft en tydlig ambition med vårt funktionärsarbete – vi ska bli Sveriges bästa funktionärer. Det innebär att vi alla andas och jobbar efter Helsingborg Marathons värderingar. Vi ska vara en service till löpare och publik samtidigt som vi ger energi och har roligt. Vi vill visa upp vår stad på bästa sätt och vara ambassadörer för glädjen i att röra på sig.

Gå vidare till funktionärsanmälan och bli en del av maratonfamiljen genom att trycka på knappen!

Vanliga frågor

När går loppet?

Hur går banan?

Har ni farthållare?

Vad ingår i anmälan?

Hjälp oss att hjälpa! Vi är otroligt stolta över vårt samarbete med Zelmerlöw & Björkman Foundations och hoppas att vi tillsammans ska kunna göra skillnad. I samband med din anmälan till Helsingborg Marathon kan du nu donera minst 300 kr och som tack för din gåva får du deras snygga läderarmband i samband med att du hämtar din nummerlapp. 300 kronor motsvarar frukost, lunch och mellanmål för 200 elever under en hel skoldag för Zelmerlöw & Björkman Foundations skolelever i Afrika.