Press & Media

Allt du behöver ha koll på inför HBGM

Vi vill att du som jobbar med press och media ska ha bästa möjliga förutsättningar att följa HBGM med Helsingborg Marathon, HOKA Helsingborg Half Marathon, HBGM Stafett och Bama Kids Run. Därför sammanställer vi här allt du kan tänkas behöva. Håll till godo!

Pressackreditering

Arbetar du med press och media och har frågor om Helsingborg Marathon eller vill närvara på vårt evenemang maila oss på hello@hbgm.se.

Foto & Video

Varje år tar våra fotografer tusentals bilder och vi har ett fantastiskt bibliotek av bilder här på hemsidan från starten 2014 till och med 2022. Rättigheterna till bilderna delas mellan Helsingborgs Marathon AB och fotograferna. Bilderna på vår hemsida är fritt att använda i icke kommersiella sammanhang.

Behöver du som mediaperson använda bilder i kommersiellt syfte, tveka inte att höra dig till oss så kan vi förse dig med högupplösta bilder.

Kontakt: hello@hbgm.se

Grafisk profil

Vår grafiska profil har tagits fram av Rikard Gartmyr Design och den är vi otroligt stola över. Du ser den i hela vårt formspråk med den turkosa färgen, våra typsnitt men framförallt med vår symbol. Symbolen syns i allt från logo på trycksaker till medaljer, statyetter och vårt egna klädmärke.

Har du behov av vår grafiska profil så skicka oss ett mail till hello@hbgm.se.

Historia & statistik

Vi älskar siffror och det har vi alltid gjort och kommer alltid att göra. Därför har vi skapat vår Hall of fame där alla som vill kan grotta ner sig i allt från banrekord till snittider och vilka löpare som fullföljt alla upplagorna av Helsingborg Marathon. Du kan även läsa om hur allt började, hur det gått år för år samt berättelser från deltagare.

Gå till vår Hall of Fame!

Kontakt

Pressansvarig

Andreas Moresco
andreas@hbgm.se

Runners Society Helsingborg / Helsingborg Marathon
c/o Hetch
Redaregatan 48
252 36 Helsingborg

Marknadsansvarig

Erik Alnervik
erik@hbgm.se