Partners

Huvudpartners

Vi har haft förmånen att träffa väldigt många fantastiska människor och företag längs vägen på denna resa. Alla med sin unika kompetens och historia. Vi har en nära och långsiktig relation med våra huvudpartners, och med en stor investering och fullständigt engagemang är de med och skapar ett av Nordens bästa maraton.

Bäst på

Löparskor. HOKA revolutionerade löparvärlden med innovativa skor med låg vikt och maximal komfort som ger ett effektivare steg. It’s Time to Fly!

Kontakt
hokaoneone.eu

Bäst på

Att möblera Sverige. Mio är Sveriges ledande detaljhandelskedja för möbler och heminredning och de har i 60 år levererat inredningslösningar med stor passion och kunskap till våra hem. Du hittar deras butiker på över 70 platser runt om i landet och på nätet.

Kontakt
mio.se

Bäst på

Frukt och grönt. Dole Nordic är en av världens största leverantörer av frukt, grönsaker och bär. De odlar, köper, förädlar, förpackar, marknadsför, säljer, fraktar och optimerar logistiken kring frukt, grönsaker och bär från hela världen.

Kontakt
dolenordic.com

Partners

Våra partners är de viktiga byggstenarna i byggandet och utvecklingen av Helsingborg Marathon till ett av Nordens bästa maraton. Under åren har vi haft förmånen att träffa på fantastiska människor och företag där vi tillsammans hjälps åt att stärka varandras varumärke.

Bäst på

Vatten! Med tanke på att banan går rakt förbi Ramlösa hälsobrunn kändes det naturligt med Ramlösa. Deras entusiasm för loppet och hälsoprofilen är fantastisk och vi är väldigt nöjda med vårt samarbete.

Kontakt
ramlosa.se

Bäst på

att få skog till färdiga hus, men även maskuthyrning. Med kontroll på hela värdekedjan från skog till färdigt hus, förenklar Derome kundens vardag och verkar för hållbar utveckling i alla led. Deromes erbjudande omfattar förädling av skog, produktion och försäljning av trä-, bygg- och industriprodukter, maskinuthyrning, bygglogistik samt utveckling av bostäder och bostadsområden.

Kontakt
derome.se

Bäst på

att få dig att Prestera mera. Umara är specialister inom nutrition för uthållighetsidrott. Med hjälp av vetenskap, erfarenhet från idrottare och deras egen förmåga att väva ihop teori med praktik, utvecklar de optimerad idrottsnutrition för att hjälpa dig prestera på din resa mot och under Helsingborg Marathon.

Kontakt
umarasports.com

Bäst på

El- och installation! GC Gruppen är el- och installationsföretaget vars främsta ledstjärna är totalkvalitet i alla led av processen. Genom nytänkande kombinerat med gedigen yrkesskicklighet gör de kundens intresse till deras.

Kontakt
gcgruppen.com

Bäst på

Transporter, maskintjänster och anläggningsmaterial! Norrvidinge är det självklara valet inom transport- och maskintjänster, som skräddarsyr lösningar efter enskilda önskemål och behov. Norrvidinge hjälper oss med transport av allt material till våra vätske- och växlingsstationer!

Kontakt
norrvidinge.se

Bäst på

Träning såklart! Helsingborgs mest mångsidiga träningsanläggning är en självklarhet för dig som vill hålla igång, och dessutom med stans trevligaste personal.

Kontakt
filbornaarena.se

Bäst på

Allting som har med löpning att göra! Löplabbet hjälper dig att välja rätt skor och utrustning och ger dig bästa tänkbara förutsättningar för din löpning. Hos Löplabbet står alltid den enskilde löparens unika förutsättningar i fokus.

Kontakt
loplabbet.se

Bäst på
Containrar! Containerpoolen har försett med mobila lagerlösningar och har skapat system för frakt och förvaring sedan 1980. De både säljer och hyr ut containrar för förråd, lagring, transport samt specialenheter. De kan även erbjuda helt kundanpassade containers.

Kontakt
containerpoolen.se

Bäst på

Miljöer för framgång! Kinnarps skapar inredningslösningar och möbler för kontor, skola och omsorg – och hjälper dig med allt från behovsanalys till implementation. Med fokus på hög kvalitet, ergonomi och innovativ design sedan 1942.

Kontakt
kinnarps.se

Samarbetspartners

Vi har många fantastiska samarbetspartners med människor, kulturer och produkter som återspeglar sig i Helsingborgs Marathons vision. Samarbete är ju A och O i en relation för att kunna utvecklas och frodas och det är precis vad vi känner att vi gör tillsammans med dessa samarbetspartners.

Bäst på

Hem för livets alla skeenden! Studentbostäder för plugg och nya vänner, tvåan för sambolivet, radhus med täppa med plats för både barnvagn och fritidsutrustning, co-living för dig som vill dela boende med andra, seniorbostäder med utsikt över sundet och trygghetsboende med lunchservering, bridgekvällar och nära till en hjälpande hand.

Kontakt
helsingborgshem.se

Bäst på
Design, produktion, montering och gott snack! Skylthuset är specialiserade inom skyltproduktion och producerar skyltar, fordonsdekor, fönsterdekor och givetvis vepor och skyltar till maraton.

Kontakt
skylthuset.se

Bäst på
Framtidssäkra dina affärer! Lindahl kan inte se in i framtiden, men som advokatbyrå kan de förbereda dig för den. Med samlad kunskap och raka råd gör de komplicerad affärsjuridik enkel. För det handlar om dina affärer, inte deras paragrafer.

Kontakt
lindahl.se

Bäst på

Belysning, el-artiklar, badrum, VVS, verktyg, järnvaror, färg, förvaringslösningar, kakel, golv, trädgård, trä- och byggvaror! BAUHAUS är en av Europas ledande byggvaruhuskedjor och har 270 varuhus i 19 länder. BAUHAUS etablerades i Sverige 1997 och är idag marknadsledande inom byggvaruhandeln med sina 21 varuhus på den svenska marknaden.

Kontakt
bauhaus.se

Bäst på

Fystester, träningsoptimering och friskvård för privatpersoner och företag. Aktivitus arbetar med träningsoptimering för motions- och tävlingsidrottare men även med omfattande friskvårdsprojekt på företag över hela landet. Aktivitus är ledande på fysiologiska tester i Sverige.

Kontakt
aktivitus.se

Bäst på

Bostäder för dig! HSB Nordvästra Skåne ägs av medlemmarna och de finns för att skapa och förvalta bra boenden. De hjälper till med allt från snöröjning och skötsel till juridik och administration. De förvaltar ca 150 bostadsrättsföreningar med runt 9 200 lägenheter i nordvästra Skåne – från Rydebäck i söder till Ängelholm i norr och Röstånga och Ljungbyhed i öst.

Kontakt
hsbnvs.se

Bäst på

Digital projekthantering för bygg- och installationsföretag! Fieldly förenklar projektadministrationen genom att erbjuda rätt verktyg – från påbörjat jobb till pengar på kontot. En komplett digital verktygslåda för yrkesproffs som vill jobba smartare och fokusera på det som verkligen räknas.

Kontakt
fieldly.com

Bäst på

Att ta hand om dina besvär i muskler och leder! Här får du snabbt hjälp med ryggskott, nackspärr, spänningshuvudvärk, ischias, idrottsskador, axel-/skulderproblem eller andra besvär i muskler och leder. Hos Nordic Refit arbetar hängivna naprapater och deras tjänster riktar sig till privatpersoner, aktiva idrottsutövare och företag.

Kontakt
nordicrefit.se

Bäst på

Programmering. L1 levererar utveckling och coachning inom administration, databehandling och personlig utveckling.

Kontakt
per@parsek.se

Bäst på

Livskvalitet, våga tänka nytt och att stötta företagsamma människor! De trodde på vår idé och står för ett nära och fantastiskt samarbete i att lyfta Helsingborg som löparstad.

Kontakt
helsingborg.se

Bäst på

Pulsklockor. Att lyssna på sin kropp är en sak, att förstå vad kroppen säger är en helt annan. Polar hjälper dig att i grunden förstå din träning genom att kombinera expertis inom idrott, fysiologi och elektronik med en omfattande kunskap om ditt behov.

Kontakt
polar.com

Bäst på

Vätskeersättning med kolhydrater och elektrolyter! Resorb® Original är en vätskeersättning i form av brustabletter som hjälper dig att återställa vätske- och saltbalansen i kroppen – perfekt efter träning och långa lopp.

Kontakt
nestle.se/resorb

Bäst på

Att ge alla barn en god start i livet! Både när det gäller mat och genom att vara ett stöd till föräldrar. Nestlé barnmat lagar inte bara den bästa maten utan delar också med sig av sina erfarenheter och kunskaper.

Kontakt
nestlebarnmat.se

Bäst på

Gott kaffe av hantverk & passion! Zoégas levererar smakrikt kaffe av högsta kvalitet. Vilken smak har du? Hitta rätt kaffesort för varje tillfälle med vår smarta smakguide.

Kontakt
zoegas.se

Bäst på

Den perfekta kombinationen mellan mjuk mjölkchoklad och krispiga kex. Njut av en perfekt paus. Have a break, have a KitKat®

Kontakt
kitkat.co.uk

Bäst på

Att väcka lejonet inom dig och ge dig möjlighet att låsa upp din potential för att ta itu med utmaningar som du inte trodde var möjliga. Njut av en karamellfylld choklad med rispuffar och mjölkchoklad.

Kontakt
LION Chocolate

Bäst på

att färglägga världen med Smarties! Smarties är den välkända chokladkonfekten med drag av färg som är packad med SMARTA idéer för en mer färgglad värld. Det handlar helt om färg och fantasi!

Kontakt
Smarties

Bäst på

Praliner, mörk choklad, tryffelstänger, chokladaskar, chokladprovning och pralinkurser. En mästare på choklad helt enkelt!

Kontakt
chocolatte.se

Bäst på

Charkprodukter! SP Chark är ett familjeföretag utanför Landskrona med anor sedan 1927. Deras produkter innehåller bara råvaror av högsta kvalitet och hela dess sortimentet är både gluten- och laktosfritt. Hos SP Chark hittar ni ett av marknadens bredaste utbud av charkprodukter.

Kontakt
spchark.se

Bäst på

Lokaler, boende, byggnader och infrastruktur! Ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag ser till att Helsingborg Marathon-banan är i utmärkt toppskick under arrangemanget.

Kontakt
ncc.se

Bäst på

Hotell och möten! Elite Hotel Marina Plaza bjuder på en avslappnad miljö med Helsingborgs bästa service. Hotellet ligger bara 1 minut från Helsingborg C, 5 minuter från starten på Sundstorget och 7 minuter från målet på Gröningen. Specialpriser för deltagare och familj. Läs mer under Hotell samt på vår FAQ.

Kontakt
elite.se

Bäst på

Mat & dryck! Välkommen till Nessie – den vänliga puben!
De strävar efter att ge dig det största utbudet av öl, massor av goda whiskysorter, smarrig pubmat och en varm, vänlig atmosfär ända från Skottland.

Kontakt
pubnessie.se

Bäst på

Äventyr. Kullabergsguiderna arrangerar äventyr för företag och privatpersoner. Upplev Kullaberg till fots, cykel eller med båt. De har äventyren för alla, stora som små!

Kontakt
kullabergsguiderna.se

Bäst på

Matupplevelser. Kvarteret Erikstorp är en helt vanlig, ovanlig kvarterskrog i Landskrona. Med en ständig utveckling av hyggliga människor med brinnande intresse för mat och vin vill de dig en solid matupplevelse.

Kontakt
kvartereterikstorp.se

Bäst på

Golf och upplevelser! Lydinge Resort är familjeresan från jordbruk till en av landets ledande resorter. Spela golf, njut av fantastiska rum och matupplevelser.  Utveckla nya idéer och slappna av i relaxen. Välkommen till Lydinge Resort – en livsstil!

Kontakt
lydinge.com

Bäst på

Fönsterputs! Med över 20 års erfarenhet har Eriks fönsterputs blivit ledande i Sverige och det självklara valet för många privata hushåll.

Kontakt
eriksfonsterputs.se

Bäst på

Film. Anrika biograf Röda Kvarn invigdes redan 1918. Med sitt personliga bemötande bjuder de in till filmer alla dagar i veckan. Röda Kvarn är även en stor upplevelse utanför filmduken.

Kontakt
biorodakvarn.se

Bäst på

Hantverksöl. Helsingborgs Bryggeri brygger öl med stort hjärta. De arbetar med de bästa råvarorna, förädlar dem med respekt för att behålla den starka förankringen i Skånsk bryggarkultur.

Kontakt: helsingborgsbryggeri.se

Bäst på

Tält och event-tillbehör! Med mångårig erfarenhet från tältbranschen vet de vad som behövs för att göra ert arrangemang till en succé. Festotält har sedan starten av HBGM alltid levererat förstklassiga lösningar.

Kontakt

festotalt.se

Bäst på

Bemanning och rekrytering! Today Consulting hjälper dig att hitta rätt kompetens, rätt person och till rätt plats. Today Consulting är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som verkar i västra och södra Sverige.

Kontakt

todayconsulting.se

Bäst på

Billig el och elavtal som tål att jämföras! Cheap Energy erbjuder billig el och elavtal med riktigt låga elpriser som inte styrs av varken energiproduktion eller av statliga eller kommunala bolag. Dessutom gör de din elräkning lite roligare!

Kontakt

cheapenergy.se

Mediapartner

Vår mediapartner är en väldigt viktig del i vår kommunikation!

Bäst på

Svensk löpning! Spring är magasinet för löpare av löpare med 100% fokus på svensk löpning.

Kontakt
springlfa.se

Officiella leverantörer

Utan våra fantastiska officiella leverantörer hade vi inte kunnat skapa ett proffsigt evenemang. De levererar alltid och betyder mycket för vår fortsatta resa mot ett av Nordens främsta maraton.

Bäst på

Ljud, ljus och bildteknik! Både för tillfälliga arrangemang och permanenta installationer. Fremlab har under alla upplagor av HBGM alltid levererat högsta kvalitet och punktlighet.

Kontakt
fremlab.se

Bäst på

Tidtagning och allt därtill! Neptron är marknadsledande på CHIP-baserad tidtagning och ansvarar för tidtagningen på över 250 tävlingar om året. När kunskap och maximal service står i fokus är det inte konstigt att de under alla år varit officiell leverantör till Helsingborg Marathon.

Kontakt

neptron.se

Bäst på

Profilering! Med en gedigen kunskap och erfarenhet skapar Belekima profilering som människor känner sig bekväma med i sina professionella roller. Med en bred pallet av tjänster får man bästa tänkbara service.

Kontakt

belekima.com

Kompisar

Vi är glada över att ha så många fina kompisar som ställer upp och hjälper oss på olika sätt. Dessa människor och företag visar verkligen att det är det lilla extra som räknas.

Bäst på

att cykla för välgörenhet. Team Rynkeby cyklar till Paris för samla in pengar till svårt sjuka barn och deras familjer. Detta fantastiska gäng möter du på HBGM varje år där de ställer upp som förcyklister.

Kontakt
team-rynkeby.se

Bäst på

bageri-, konditori-, wiener- och delikatessprodukter. 30 år av tradition ger högsta smak och kvalité.

Kontakt
delifrance.com

Bäst på

Tulpaner! Förutom att leverera blommor till pristagarna under Helsingborg Marathon erbjuder Svenska tulpaner skolklasser och idrottslag möjlighet att tjäna extra pengar genom att sälja tulpaner.

Kontakt
svenskatulpaner.se

Bäst på

Upplevelser för dig och familjen! Detta fantastiska musei- och trädgårdsområde visar det historiska Helsingborg med bl.a. djur, stadskvarter och en herrgård.

Kontakt
fredriksdal.se

Bäst på

Löpning & friidrott! Bygger Helsingborgs framtida elitidrottare och jobbar med stort hjärta och ett enormt driv.

Kontakt
isgotafriidrott.­se

Bäst på

Löpning! En av stans absolut trevligaste löparklubbar med en enorm erfarenhet kring bl.a. maratonlöpning som hjälper till att bygga Sveriges nya maraton.

Kontakt
hlk-92.se

Bäst på

Orientering och löpning! Fantastiskt engagerade medlemmar som älskar att springa både i skog och i stad.

Kontakt
hsok.se