Sponsor

Huvudsponsorer

Vi har haft förmånen att träffa väldigt många fantastiska människor och företag längs vägen på denna resa. Alla med sin unika kompetens och historia. Vi har en nära och långsiktig relation med våra huvudsponsorer och med en stor investering och fullständigt engagemang är de med och skapar ett av Nordens bästa maraton.

Bäst på

Frukt, grönt och att skapa en hälsosam livsstil! Fantastiska människor och ett otroligt engagemang och medvetenhet kring hälsa kännetecknar Bama och deras sätt att arbeta.

Kontakt
www.bama.no

Sponsorer

Våra sponsorer är de viktiga byggstenarna i byggandet och utvecklingen av Helsingborg Marathon till ett av Nordens bästa maraton. Under åren har vi haft förmånen att träffa på fantastiska människor och företag där vi tillsammans hjälps åt att stärka varandras varumärke.

Bäst på

Sportmode! New Balance är ett av världens ledande sportvarumärken som kännetecknas av deras höga kvalitet och fokus på design.

Kontakt
www.newbalance.se

Bäst på

Vatten! Med tanke på att banan går rakt förbi Ramlösa hälsobrunn kändes det naturligt med Ramlösa. Deras entusiasm för loppet och hälsoprofilen är fantastisk och vi är väldigt nöjda med vårt samarbete.

Kontakt
www.ramlosa.se

Bäst på

Juridisk rådgivning inom de flesta rättsområden! Söker du efter en advokatbyrå som bygger på kunskap, lojalitet och tillgänglighet och som företräder både privatpersoner och bolag i alla storlekar har du hittat rätt. Advokataktiebolaget Jansson & Partners är den oberoende byrån som vågar och värnar om sina klienter med kontor i både Helsingborg och Landskrona.

Kontakt
www.janssonpartners.se

Bäst på
Volvo – Bildeve är världens äldsta Volvohandlare. Ända sedan 1927 när Bildeve grundades är omtanke, hjärta & kvalitet något som genomsyrar allt vi gör.

På Bildeve hittar du nya och begagnade Volvobilar, verkstad som hjälper till med service och reparationer, däckverkstad med däckhotell, bilvårdsavdelning som utför allt från handtvätt till lackskyddsbehandling samt vår egen bensinstation och miljöcertifierade biltvätt.

Varmt välkommen till oss i Helsingborg, Landskrona och Höganäs.

Kontakt
www.bildeve.se

Bäst på
IT! CC IT är er hållbara IT-leverantör som täcker hela västra Skåne och har sina baser i Helsingborg och Malmö.

De vet vilken ansträngning det är att ta sig runt ett maraton, och för många känns IT minst lika jobbigt, men inte för dem. Kontakta dem så slipper ni den ansträngningen, för de tycker att du ska fokusera på det som är viktigt för dig. Det vinner alla på i det långa loppet.

Kontakt
www.ccit.se

Bäst på
Smaskiga bars med fokus på hållbarhet! Yes! bars har härliga smaker av både frukt och nötter. Inte nog med att de innehåller mycket hälsosamma ingredienser, varje bar är förpackade i papper istället för plast för att värna om miljön. Yes! bars är dessutom både veganska (frukbars) och vegetariska (nötbars)!

Kontakt
www.yessnacks.com

Bäst på

Nestlé Fitness fling-bar är full nyttig fullkorn, vitaminer och mineraler för att komplettera en hälsosamma livsstil. Njut av en god och energirik frukost på väg. Fullkorn är huvudingrediensen i både bars och flingor i vårt sortiment, gott och nyttigt på samma gång. Smaka själv!

Kontakt
www.nestle.se

Bäst på

Hemelektronik och vitvaror! Ett av Sveriges ledande varuhuskedjor med stort utbud till bra priser och alltid med 30 dagars öppet köp.

Kontakt
www.elgiganten.se

Bäst på

Träning såklart! Helsingborgs mest mångsidiga träningsanläggning är en självklarhet för dig som vill hålla igång, och dessutom med stans trevligaste personal.

Kontakt
www.filbornaarena.se

Bäst på

Design, strategi och kommunikation! Som vår designbyrå har de bland annat tagit fram vår grafiska profil och webbdesign samt lyft evenemanget till en internationell nivå.

Kontakt
www.wolfgang.se

Bäst på

Allt som kan behövas till en byggarbetsplats! Hjälper oss med all typ av utrustning längs med banan.

Kontakt
www.ramirent.se

Samarbetspartners

Vi har många fantastiska samarbetspartners med människor, kulturer och produkter som återspeglar sig i Helsingborgs Marathons vision. Samarbete är ju A och O i en relation för att kunna utvecklas och frodas och det är precis vad vi känner att vi gör tillsammans med dessa partners.

Bäst på

Sportnutrition för löpare från motionär till världselit! Maurten har med hjälp av hydrogel-teknologi skapat ett kolhydratbränsle som kroppen kan hantera byggt på naturliga ingredienser. Run lika a pro!

Kontakt
www.maurten.com

Bäst på

Premiumlakrits. Lakritsfabrikens strävan är att tillverka en så naturlig och god lakrits som möjligt. De tar inga genvägar och använder bara naturliga råvaror. En riktigt premiumlakrits.

Kontakt
www.lakritsfabriken.se

Bäst på

Vätskeersättning! Resorb® Sport är en kolhydrat-elektrolytlösning som förbättrar vattenupptaget vid fysisk träning och bidrar till att bibehålla uthållighetsprestationen under långvarig uthållighetsträning. Resorb® Sport innehåller kalcium och magnesium. Kalcium bidrar till normal muskelfunktion och magnesium bidrar till att minska trötthet och utmattning.

Kontakt
www.nestlehealthscience.se

Bäst på

Ekologisk barnmat! All NaturNes barnmat är gjord av ekologiska råvaror, som är noggrant utvalda för att passa små barns behov. Inga artificiella ingredienser har använts, varken i jord eller vatten. Allt får växa och frodas i lugn och ro för att värna om både människor och miljö.

Kontakt
www.nestlebarnmat.se

Bäst på

Allting som har med löpning att göra! Löplabbet hjälper dig att välja rätt skor och utrustning och ger dig bästa tänkbara förutsättningar för din löpning. Hos Löplabbet står alltid den enskilde löparens unika förutsättningar i fokus.

Kontakt
www.loplabbet.se

Bäst på

Transport av dina viktigaste saker. Thule hjälper dig att transportera allt det du tycker är viktigt på ett enkelt och säkert sätt, och med stil. Thule tror starkt på att leva ett aktivt liv – oavsett om du befinner dig i stadsmiljö eller i avlägsen vildmark.

Kontakt
www.thule.com

Bäst på

Att designa och producera unika gåvor och utmärkelser för alla möjliga tillfällen! Sporrong levererar allt från bragdguldet till Barnens Vasalopp och har Nordens bredaste sortiment av plaketter, pokaler, märken och medaljer.

Kontakt
www.sporrong.se

Bäst på

Lokaler, boende, byggnader och infrastruktur! Ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag ser till att Helsingborg Marathon-banan är i utmärkt toppskick under arrangemanget.

Kontakt
www.ncc.se

Bäst på

Din kropp! Med rätt analys och rätt behandling ser de till att du kan få ut maximalt av din löpning.

Kontakt
www.naprapat-halsan.se

Bäst på

Hotell! Med bl.a. Grand hotell mitt på Stortorget i Helsingborg har gäster inte mer än fem minuters promenad bort till startområdet. Specialpriser för deltagare. Läs mer under Hotell samt FAQ.

Kontakt
www.choice.se

Bäst på

Konsult- och rekryteringslösningar inom ekonomiområdet. Deras filosofi är att ta hand om sig själva lika bra som de tar hand om sina kunder och kandidater – och det skall märkas. Hos Mpya Finance är man övertygade om att den avgörande skillnaden stavas delaktighet och äkta engagemang.

Kontakt
www.mpyafinance.se

Bäst på

Mat & dryck! Munthes är en kärleksförklaring till
mat, dryck, staden Helsingborg och dess invånare både nu och genom historien.

Kontakt
www.muntheskrog.se

Bäst på

Livskvalitet, våga tänka nytt och att stötta företagsamma människor! De trodde på vår idé och står för ett nära och fantastiskt samarbete i att lyfta Helsingborg som löparstad.

Kontakt
www.helsingborg.se

Bäst på

Transport och logistik! GDL är en lokalt förankrad och neutral aktör med det stora företagets möjligheter inom transport, maskin och logistiksektorn. GDL har sitt säte och huvudkontor i Helsingborg.

Kontakt
www.gdl.se

Bäst på

Charkprodukter! SP Chark är ett familjeföretag utanför Landskrona med anor sedan 1927. Deras produkter innehåller bara råvaror av högsta kvalitet och hela dess sortimentet är både gluten- och laktosfritt. Hos SP Chark hittar ni ett av marknadens bredaste utbud av charkprodukter.

Kontakt
www.spchark.se

Bäst på

DNA-tester! Sport Genetics är testet för den som vill optimera sin idrottsprestation, man får individuella råd för kost, kosttillskott och träning anpassade till sina unika förutsättningar. Läs även mer om MyDiet om du är intresserad av viktminskning och  Myintolerance om du har problem med sin mage, testet visar på risken för intolerans emot guten, laktos och fruktos..
Ange koden ”Helsingborg Marathon 2020” när du beställer ett test för 500:- rabatt!

Kontakt
www.overgenes.se

Bäst på

Fönsterputs! Med över 20 års erfarenhet har Eriks fönsterputs blivit ledande i Sverige och det självklara valet för många privata hushåll.

Kontakt
www.eriksfonsterputs.se

Bäst på

Första hjälpen! Enda sedan 1970 har Cedderroth hjälpt oss lekmän att på ett enkelt och säkert sätt ge första hjälpen utan speciella förkunskaper.

Kontakt
firstaid.cederroth.com

Bäst på

Att köra dig nästan var som helst! Taxi-Tjänst har blivit utnämnt till det billigaste taxibolaget i Helsingborg och satsar mycket på miljön med bl.a. ca 40 procent miljöbilar.

Kontakt
www.taxitjanst.se

Mediapartner

Vår media partner är en väldigt viktig del i vår kommunikation!

Bäst på

Svensk löpning! Spring är magasinet för löpare av löpare med 100% fokus på svensk löpning.

Kontakt
www.springlfa.se

Officiella leverantörer

Utan våra fantastiska officiella leverantörer hade vi inte kunnat skapa ett proffsigt evenemang. De levererar alltid och betyder mycket för vår fortsatta resa mot ett av Nordens främsta maraton.

Bäst på

Ljud, ljus och bildteknik! Både för tillfälliga arrangemang och permanenta installationer. Fremlab har under alla upplagor av HBGM alltid levererat högsta kvalitet och punktlighet.

Kontakt
www.fremlab.se

Bäst på

Tidtagning och allt därtill! Neptron är marknadsledande på CHIP-baserad tidtagning och ansvarar för tidtagningen på över 250 tävlingar om året. När kunskap och maximal service står i fokus är det inte konstigt att de under alla år varit officiell leverantör till Helsingborg Marathon.

Kontakt

www.neptron.se

Bäst på

Tält och event-tillbehör! Med mångårig erfarenhet från tältbranschen vet de vad som behövs för att göra ert arrangemang till en succé. Festotält har sedan starten av HBGM alltid levererat förstklassiga lösningar.

Kontakt

www.festotalt.se

Bäst på

Profilering! Med en gedigen kunskap och erfarenhet skapar Belekima profilering som människor känner sig bekväma med i sina professionella roller. Med en bred pallet av tjänster får man bästa tänkbara service.

Kontakt

www.belekima.com

Kompisar

Vi är glada över att ha så många fina kompisar som ställer upp och hjälper oss på olika sätt. Dessa människor och företag visar verkligen att det är det lilla extra som räknas.

Bäst på

Praliner, mörk choklad, tryffelstänger, chokladaskar, chokladprovning och pralinkurser. En mästare på choklad helt enkelt!

Kontakt
www.chocolatte.se

Bäst på

bageri-, konditori-, wiener- och delikatessprodukter. 30 år av tradition ger högsta smak och kvalité.

Kontakt
www.delifrance.com/se

Bäst på

Tulpaner! Förutom att leverera blommor till pristagarna under Helsingborg Marathon erbjuder Svenska tulpaner skolklasser och idrottslag möjlighet att tjäna extra pengar genom att sälja tulpaner.

Kontakt
www.svenskatulpaner.se

Bäst på

Video! Leaf Studios hjälper ditt företag eller ditt event att synas extra mycket, bra och snyggt.

Kontakt
www.leafstudios.se

Bäst på

Upplevelser för dig och familjen! Detta fantastiska musei- och trädgårdsområde visar det historiska Helsingborg med bl.a. djur, stadskvarter och en herrgård.

Kontakt
www.fredriksdal.se

Bäst på

Sofiero blev 2010 utnämnt till Europas vackraste park och Helsingborg Marathon går rakt igenom denna fantastiska plats. Parken ger loppet en unik prägel och är en av löparnas favoriter längs banan.

Kontakt
www.sofiero.se

Bäst på

Löpning & friidrott! Bygger Helsingborgs framtida elitidrottare och jobbar med stort hjärta och ett enormt driv.

Kontakt
www.­isgotafriidrott.­se

Bäst på

Löpning! En av stans absolut trevligaste löparklubbar med en enorm erfarenhet kring bl.a. maratonlöpning som hjälper till att bygga Sveriges nya maraton.

Kontakt
www.hlk-92.se

Bäst på

Orientering och löpning! Fantastiskt engagerade medlemmar som bland annat arrangerar det natursköna 10 km-loppet Pålsjöterrängen i Pålsjö skog.

Kontakt
www.hsok.se

Bäst på

Löparfest! Helsingborgs egna stadslopp drar stor publik och är en tradition för många av stadens invånare. Missa inte årets upplaga!

Kontakt
www.springtimeihelsingborg.se