Sponsor

Huvudsponsorer

Vi har haft förmånen att träffa väldigt många fantastiska människor och företag längs vägen på denna resa. Alla med sin unika kompetens och historia. Vi har en nära och långsiktig relation med våra huvudsponsorer och med en stor investering och fullständigt engagemang är de med och skapar ett av Nordens bästa maraton.

Bäst på

Frukt, grönt och att skapa en hälsosam livsstil! Fantastiska människor och ett otroligt engagemang och medvetenhet kring hälsa kännetecknar Dole och deras sätt att arbeta.

Kontakt
www.dole.se

Bäst på

IT-infrastruktur! Med sponsring av både lokal och nationell friidrott jobbar Atea med stort hjärta och engagemang. Medarbetarna på Atea är bäst i branschen och det syns i allt de gör.

Kontakt
www.atea.se

Sponsorer

Våra sponsorer är de viktiga byggstenarna i byggandet och utvecklingen av Helsingborg Marathon till ett av Nordens bästa maraton. Under åren har vi haft förmånen att träffa på fantastiska människor och företag där vi tillsammans hjälps åt att stärka varandras varumärke.

Bäst på

Sportmode! New Balance är ett av världens ledande sportvarumärken som kännetecknas av deras höga kvalitet och fokus på design.

Kontakt
www.newbalance.se

Bäst på

Pris- och produktjämförelsetjänster. För att göra bra köp behöver du ha ordentlig fakta på bordet. Prisjakt är en av världens absolut bästa pris- och produktjämförelsetjänster med ett enda mål – att vägleda konsumenter till smartare köpbeslut.

Kontakt
www.prisjakt.nu

Bäst på

Vatten! Med tanke på att banan går rakt förbi Ramlösa hälsobrunn kändes det naturligt med Ramlösa. Deras entusiasm för loppet och hälsoprofilen är fantastisk och vi är väldigt nöjda med vårt samarbete.

Kontakt
www.ramlosa.se

Bäst på

Affärskritiska lösningar åt e-handels- och retailföretag! Med en kompetens som ligger i framkant när det gäller effektiva lösningar för digital affärsutveckling är Caupo den perfekta samarbetspartnern.

Kontakt
www.caupo.se

Bäst på

Juridisk rådgivning inom de flesta rättsområden! Söker du efter en advokatbyrå som bygger på kunskap, lojalitet och tillgänglighet och som företräder både privatpersoner och bolag i alla storlekar har du hittat rätt. Advokataktiebolaget Jansson & Partners är den oberoende byrån som vågar och värnar om sina klienter med kontor i både Helsingborg och Landskrona.

Kontakt
www.janssonpartners.se

Bäst på

Hemelektronik och vitvaror! Ett av Sveriges ledande varuhuskedjor med stort utbud till bra priser och alltid med 30 dagars öppet köp.

Kontakt
www.elgiganten.se

Bäst på

Träning såklart! Helsingborgs mest mångsidiga träningsanläggning är en självklarhet för dig som vill hålla igång, och dessutom med stans trevligaste personal.

Kontakt
www.filbornaarena.se

Bäst på

Design, strategi och kommunikation! Som vår designbyrå har de bland annat tagit fram vår grafiska profil och webbdesign samt lyft evenemanget till en internationell nivå.

Kontakt
www.wolfgang.se

Bäst på

Allt som kan behövas till en byggarbetsplats! Hjälper oss med all typ av utrustning längs med banan.

Kontakt
www.ramirent.se

Samarbetspartners

Vi har många fantastiska samarbetspartners med människor, kulturer och produkter som återspeglar sig i Helsingborgs Marathons vision. Samarbete är ju A och O i en relation för att kunna utvecklas och frodas och det är precis vad vi känner att vi gör tillsammans med dessa partners.

Bäst på

Sportnutrition för löpare från motionär till världselit! Maurten har med hjälp av hydrogel-teknologi skapat ett kolhydratbränsle som kroppen kan hantera byggt på naturliga ingredienser. Run lika a pro!

Kontakt
www.maurten.com

Bäst på

Att designa och producera unika gåvor och utmärkelser för alla möjliga tillfällen! Sporrong levererar allt från bragdguldet till Barnens Vasalopp och har Nordens bredaste sortiment av plaketter, pokaler, märken och medaljer.

Kontakt
www.sporrong.se

Bäst på

Allting som har med löpning att göra! Löplabbet hjälper dig att välja rätt skor och utrustning och ger dig bästa tänkbara förutsättningar för din löpning. Hos Löplabbet står alltid den enskilde löparens unika förutsättningar i fokus.

Kontakt
www.loplabbet.se

Bäst på

Lokaler, boende, byggnader och infrastruktur! Ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag ser till att Helsingborg Marathon-banan är i utmärkt toppskick under arrangemanget.

Kontakt
www.ncc.se

Bäst på

Att hålla dig skadefri! Med de bästa naprapaterna i branschen hjälper de dig både före och efter loppet.

Kontakt
www.nordicrefit.se

Bäst på

Hotell! Med bl.a. Grand hotell mitt på Stortorget i Helsingborg har gäster inte mer än fem minuters promenad bort till startområdet. Specialpriser för deltagare. Läs mer under Hotell samt FAQ.

Kontakt
www.choice.se

Bäst på

Mat & dryck! Munthes är en kärleksförklaring till
mat, dryck, staden Helsingborg och dess invånare både nu och genom historien.

Kontakt
www.muntheskrog.se

Bäst på

Livskvalitet, våga tänka nytt och att stötta företagsamma människor! De trodde på vår idé och står för ett nära och fantastiskt samarbete i att lyfta Helsingborg som löparstad.

Kontakt
www.helsingborg.se

Bäst på

Godsaker! Cloetta bjuder alla deltagare under Helsingborg Marathon på sin smaskiga kexchoklad. En otroligt uppskattad energikick!

Kontakt
www.cloetta.se

Bäst på

Transport och logistik! GDL är en lokalt förankrad och neutral aktör med det stora företagets möjligheter inom transport, maskin och logistiksektorn. GDL har sitt säte och huvudkontor i Helsingborg.

Kontakt
www.gdl.se

Bäst på

Charkprodukter! SP Chark är ett familjeföretag utanför Landskrona med anor sedan 1927. Deras produkter innehåller bara råvaror av högsta kvalitet och hela dess sortimentet är både gluten- och laktosfritt. Hos SP Chark hittar ni ett av marknadens bredaste utbud av charkprodukter.

Kontakt
www.spchark.se

Bäst på

Bilanpassning! Med relativt små medel hjälper Work System Life människor med funktionsnedsättningar. Med deras kunskap och erfarenhet kan de hjälpa dig med allt från processen för bilstöd till anpassad bil.

Kontakt
www.worksystemlife.se

Bäst på

Fönsterputs! Med över 20 års erfarenhet har Eriks fönsterputs blivit ledande i Sverige och det självklara valet för många privata hushåll.

Kontakt
www.eriksfonsterputs.se

Bäst på

Första hjälpen! Enda sedan 1970 har Cedderroth hjälpt oss lekmän att på ett enkelt och säkert sätt ge första hjälpen utan speciella förkunskaper.

Kontakt
firstaid.cederroth.com

Bäst på

Att komma fram i tid, till ett bra pris! BRA är Sveriges nya fräscha flygbolag där förstklassig service, närhet, stort engagemang och miljötänk står i fokus. Var tredje inrikesflygresenär väljer BRA.

Kontakt
www.flygbra.se

Bäst på

Att köra dig nästan var som helst! Taxi-Tjänst har blivit utnämnt till det billigaste taxibolaget i Helsingborg och satsar mycket på miljön med bl.a. ca 40 procent miljöbilar.

Kontakt
www.taxitjanst.se

Officiella leverantörer

Utan våra fantastiska officiella leverantörer hade vi inte kunnat skapa ett proffsigt evenemang. De levererar alltid och betyder mycket för vår fortsatta resa mot ett av Nordens främsta maraton.

Bäst på

Ljud, ljus och bildteknik! Både för tillfälliga arrangemang och permanenta installationer. Fremlab har under alla upplagor av HBGM alltid levererat högsta kvalitet och punktlighet.

Kontakt
www.fremlab.se

Bäst på

Tält och event-tillbehör! Med mångårig erfarenhet från tältbranschen vet de vad som behövs för att göra ert arrangemang till en succé. Festotält har sedan starten av HBGM alltid levererat förstklassiga lösningar.

Kontakt

www.festotalt.se

Bäst på

Flaggor och vimplar! Sedan 1932 har Flaggfabriken Kronan tillverkat flaggor m.m. av högsta kvalité.

Kontakt

www.flagga.com

Kompisar

Vi är glada över att ha så många fina kompisar som ställer upp och hjälper oss på olika sätt. Dessa människor och företag visar verkligen att det är det lilla extra som räknas.

Bäst på

Praliner, mörk choklad, tryffelstänger, chokladaskar, chokladprovning och pralinkurser. En mästare på choklad helt enkelt!

Kontakt
www.chocolatte.se

Bäst på

Video! Leaf Studios hjälper ditt företag eller ditt event att synas extra mycket, bra och snyggt.

Kontakt
www.leafstudios.se

Bäst på

Upplevelser för dig och familjen! Detta fantastiska musei- och trädgårdsområde visar det historiska Helsingborg med bl.a. djur, stadskvarter och en herrgård.

Kontakt
www.fredriksdal.se

Bäst på

Sofiero blev 2010 utnämnt till Europas vackraste park och Helsingborg Marathon går rakt igenom denna fantastiska plats. Parken ger loppet en unik prägel och är en av löparnas favoriter längs banan.

Kontakt
www.sofiero.se

Bäst på

Löpning & friidrott! Bygger Helsingborgs framtida elitidrottare och jobbar med stort hjärta och ett enormt driv.

Kontakt
www.­isgotafriidrott.­se

Bäst på

Trail! Ett av Europas häftigaste lopp gömmer sig precis runt hörnet ute på Kullaberg. De brinner för löpning, äventyr och unika upplevelser. Har ni inte sprungit Kullamannen, gör det!

Kontakt
www.kullamannen.com

Bäst på

Löpning! En av stans absolut trevligaste löparklubbar med en enorm erfarenhet kring bl.a. maratonlöpning som hjälper till att bygga Sveriges nya maraton.

Kontakt
www.hlk-92.se

Bäst på

Orientering och löpning! Fantastiskt engagerade medlemmar som bland annat arrangerar det natursköna 10 km-loppet Pålsjöterrängen i Pålsjö skog.

Kontakt
www.hsok.se

Bäst på

Löparfest! Helsingborgs egna stadslopp drar stor publik och är en tradition för många av stadens invånare. Missa inte årets upplaga!

Kontakt
www.springtimeihelsingborg.se