Hotell

Bo i Helsingborg under HBGM

Passa på att stanna en natt eller två i vår vackra stad under maratonhelgen. Bor bäst gör du på det officiella maratonhotellet Clarion Grand Hotel Helsingborg. Här kan vi erbjuda specialpriser för alla löpare, även med familj. I priserna ingår det även frukost. För att ta del av erbjudandet uppge koden ”Helsingborg Marathon” vid bokning.

För att boka rum, kontakta Clarion Grand Hotel på:

reservations.cl.grandhelsingborg@choice.se

eller använd följande länk:

https://www.nordicchoicehotels.se/kampanjer-och-erbjudanden/helsingborgsmarathon/

alt. ring 042-380405

Dubbelrum 1195 kr/natt

Enkelrum 995 kr/natt

Är Grand Hotel fullbokat följer nedan förslag på andra boenden i Helsingborg.

Vi önskar dig en trevlig vistelse!

Resa

Resa till Helsingborg inför HBGM

En av flera fördelar med HBGM som många gillar är tillgängligheten. Med bara 5 min gångväg från Helsingborg C till både starten/målet för HBGM, hotell, restauranger och butiker är det väldigt enkelt att resa hit. Så oavsett om du kommer med tåg, buss eller båt har du nära till allt.
Vi gillar miljövänliga alternativ så därför uppmuntrar vi dig att ta tåget. Varför inte boka din resa nedan redan nu?

Upplev

Upplev Helsingborg under HBGM

Helsingborg är en fantastik stad att semestra i. Här finns massor att göra för alla åldersgrupper och intresse. Inte nog med att hela staden engagerar sig för att göra HBGM till en fest som vi valt att kalla Stadsdelsfesten. Stadsdelsfesten är ett sätt för Helsingborgs invånare och föreningar att vara delaktiga i HBGM genom att göra egna aktiviteter för att peppa publik och löpare längs vår vackra stad.

I Helsingborg finns även saker att göra för de som är medresande och inte ska springa. På Helsingborgs Plats- och evenemangskalender hittar du en massa spännande saker att göra under HBGM-helgen.

Vanliga frågor

När går loppet?

Hur går banan?

Har ni farthållare?

Vad ingår i anmälan?

Hej!

Va roligt att du är intresserad av HBGM. Visste du att vi erbjuder återbetalning av startavgiften om vi måste ställa in på grund av Covid-19? Du kan med andra ord vara helt trygg när du anmäler dig. Du kan läsa mer om det HÄR.

För att HBGM ska kunna genomföras krävs lättnader i befintliga restriktioner. Vi räknar med att det kommer att ske under juli och vi kommer att ta ett slutgiltigt besked om genomförande senast den 3 augusti. Vill du få information så fort vi tar ett besked behöver du bara fylla i formuläret nedan.


Invalid email
Det här fältet är obligatoriskt

Det här fältet är obligatoriskt
Tack! Du får ett mail så fort vi har ny information till dig.