Stadsdelsfesten

Var en del av festen

Helsingborg Marathon är Helsingborgarnas lopp. Ett lopp som du som invånare i Helsingborg ska kunna känna dig stolt över. Tillsammans ska vi välkomna alla löparna till en riktig fest genom vår vackra stad!

Helsingborg Marathon går genom 21 av Helsingborgs 29 stadsdelar och vi vill bjuda in hela staden till att vara en del av Stadsdelsfesten. Vi vill att du ska vara med och visa upp din stadsdel och göra Helsingborgarnas lopp till en stor folkfest.

Idén med Stadsdelsfesten är enkel. Föreningar och privatpersoner har möjlighet att visa upp sin stadsdel genom att anordna en aktivitet eller happening längs banan. Det kan vara allt från att spela musik, ta hand om en av våra vattenstationer, skrika hejaramsor i en megafon, eller varför inte anordna ett eget event under dagen för övriga invånare i publiken? Möjligheterna är oändliga! Visste du förresten att en engagerad publik är något av det viktigaste för en löpare? Nu visar vi tillsammans vad Helsingborg går för!

Som förening blir det dessutom en utomordentlig chans att ha en riktigt fin dag tillsammans och att synas ännu mer bland invånarna i staden. Samtliga aktiviteter längs banan, stora som små, kommer självklart att uppmärksammas i våra digitala kanaler.

Nedan kan du fylla i vilken aktivitet du/ni vill genomföra samt var längs banan du/ni vill stå. Frågor eller funderingar? Vänligen maila hello@hbgm.se

Tillsammans skapar vi festen – Stadsdelsfesten!

Tre enkla steg för att registrera er aktivitet!

1. VIKTIGT! Börja med att zooma in på kartan och dra markeringen som rör sig upp och ner till den exakta position för er grymma aktivitet. OBS! Positionen för er aktivitet måste vara någonstans längs med maratonbanan så att både publik och löpare kan njuta av den. Dock EJ startområdet (utanför Dunkers kulturhus) eller målområdet (Gröningen) där vi redan har aktiviteter.

2. Fyll i formuläret under kartan.

3. Sådär, då är det bara att klicka på ”Skicka”. OBS! Vi måste godkänna din registrering innan du kan se den. När vi godkänt den kan du se den på vår karta med aktiviteter. Klicka då HÄR, på nästa sida scrollar du ner till kartan och klicka på ”Stadsdelsfesten” i menyraden under kartan.

Fält markerade med * är obligatoriska 
loading

Vanliga frågor

När går loppet?

Hur går banan?

Vad händer längs banan?

Vem arrangerar Helsingborg Marathon?