Stadsdelsfesten

Var en del av festen

Helsingborg Marathon är Helsingborgarnas lopp. Ett lopp som du som invånare i Helsingborg ska kunna känna dig stolt över. Den 31 augusti 2019 ska vi välkomna alla löparna till en riktig fest genom vår vackra stad!

Helsingborg Marathon går genom 21 av Helsingborgs 29 stadsdelar och vi vill bjuda in hela staden till att delta på premiären av Stadsdelsfesten. Vi vill att du ska vara med och visa upp din stadsdel och göra Helsingborgarnas lopp till en stor folkfest.

Idén med Stadsdelsfesten är enkel. Föreningar och privatpersoner har möjlighet att visa upp sin stadsdel genom att dra ihop ett eget engagemang eller en happening runt banan. Det kan vara allt från att spela musik, ta hand om en av våra vattenstationer, skrika hejaramsor i en megafon, eller varför inte anordna ett eget event under dagen för övriga invånare i publiken? Möjligheterna är oändliga! Visste du förresten att en engagerad publik är något av det viktigaste för en löpare? Nu visar vi tillsammans vad Helsingborg går för!

Som förening blir det dessutom en utomordentlig chans att ha en riktigt fin dag tillsammans och att synas ännu mer bland invånarna i staden. Samtliga evenemang längs banan, stora som små, kommer självklart att uppmärksammas i våra digitala kanaler.

Nedan kan du fylla i vilken aktivitet du/ni vill genomföra samt var längs banan du/ni vill stå. Frågor eller funderingar? Vänligen maila jonas@helsingborgmarathon.se

Tillsammans skapar vi festen – Stadsdelsfesten!

Några enkla steg för att registrera er festaktivitet!

1. Börja med att zooma in på kartan och placera markeringen på er exakta position för er grymma aktivitet.
2. Fyll i namnet på er aktivitet eller hot spot.
3. Glöm inte fylla i ditt vackra namn.
4. Fyll i din e-post i fall vi behöver kontakta dig.
5. Har ni ett Facebookevent, fyll gärna i länken till den här.
6. Beskriv med några sköna och målande ord om vad ni gör för kul på er aktivitet eller hot spot.
7. Sådär då är det bara att klicka Gå vidare.

[ec_activitymap year=”2019″]

Vanliga frågor

När går loppet?

Hur går banan?

Vad händer längs banan?

Vem arrangerar Helsingborg Marathon?

Run like a pro!

Tillsammans med Maurten kan vi nu erbjuda er världens snabbaste sportdryck.

Boka ditt paket i din anmälan till Helsingborg Marathon. Gå direkt till anmälan!