Företag

Samla din personal och var med på löparfesten

Helsingborg Marathon kan erbjuda ditt företag en helhetslösning för er personal med fokus på friskvård och hälsa. Ta chansen att träna tillsammans under året och utmana era kollegor och kunder. Allt för en gladare och friskare företagskultur.

Boka startplatser till hela företaget

Här kan du som företag enkelt boka startplatser till Helsingborg Marathon, HOKA Helsingborg Half Marathon men kanske framförallt HBGM Stafett – lagtävlingen där 2-4 personer delar på maratonbanan alternativt halvmaratonbanan och får uppleva folkfesten och staden vid havet. Spring med kollegor, kunder och leverantörer.

Psst. Vill du anmäla en stor grupp från företaget? Ladda då ner vårt formulär HÄR!

Friskvård

Det är ingen hemlighet att löpning och träning är bra för dig. Fysisk aktivitet får dig i balans och får din kropp att må bra. Här har du möjlighet att plocka ihop ett eget friskvårdspaket för din organisation, i er hälsosatsning. Vi har ett brett register och utbud av både träningspass och upplägg som vi kan bygga utifrån era önskemål, allt beroende på vad ni har för behov.

Vi är bäst på:

  • Företagsträning
  • Motivation och att sätta mål
  • Mental träning kopplat till fysisk träning
  • Att bygga specialanpassade paket för organisationer
  • Att kombinera träning och föredrag med event (ex. för personal eller kunder)
  • Att ha kul på vägen!

Beställ prislista här!

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss på hello@hbgm.se.

Samla företaget i ert egna tält!

Med ett eget tält på plats i vårt målområde har sponsorer och partners bästa möjliga exponeringsyta inför löpare och publik. Det är även den perfekta samlingsplatsen för att samla företagets alla löpare som deltar på Helsingborg Marathon, HOKA Helsingborg Half Marathon och HBGM Stafett. Oavsett om ni vill visa upp er för andra eller bara ha ett skönt häng för era anställda har vi de perfekta tälten för er.

För frågor och bokningar!

Samla företaget och kunder och spring HBGM Stafett

HBGM Stafett är en lagtävling på två olika distaner med fyra olika kategorier – herrar, damer, mix och företag. Banan tar ditt lag förbi och igenom 21 stadsdelar i staden vid havet. I hjärtat av Helsingborg går starten och leder er 42 195 meter alternativt 21 097,5 meter längs hav, igenom naturreservat, vid arenor och med upplopp längs strandpromenaden. Med fyra etapper på mellan 3,6 – 6 km eller 9 – 12 km kan ni springa i lag om 2, 3 eller 4 personer som delar upp sträckorna sinsemellan. Med tydliga växlingsstationer längs banan hjälper vi dig varje steg längs vägen när du lämnar över till din lagkamrat. Nu är det dags att bygga lagkänslan!

Läs mer om HBGM Stafett här!

Frågor?

Känner du dig fortsatt lite förvirrad och har tusen frågor i huvudet? Tveka in att kontakta oss på hello@hbgm.se. Är du personen som hellre försöker hitta svaren själv hittar du en mängd frågor och svar under vår FAQ.

Vanliga frågor

När går loppet?

När är sista anmälningsdag?

Hur gör jag en gruppanmälan?

Vad ingår i anmälan?