Dole Helsingborg Kids Run 650 – 1600 meter

Alla är vinnare, med hjärta och passion.

Under Helsingborg Marathon vill vi att alla ska vara med. Alla ska ta del av målgången, få en medalj och få känna känslan av att vara en vinnare. Under Dole Helsingborg Kids Run får de yngre löparna springa upploppet, sträcka händerna mot skyn och ta emot medaljen vid målgång, antingen med tidtagning på 1600 meter eller utan tidtagning på 650 meter. Oavsett är alla vinnare.

Välkomna till Dole Helsingborg Kids Run!

Startavgift

120:-/löpare

Datum

1 september 2018 klockan 11:45

Anmälan

Sista datum för anmälan är 18 augusti 2018

Hjälp oss att hjälpa!

Vi har alltid brunnit för välgörenhet, för att kunna hjälpa andra människor som inte haft samma tur som oss. Vi är otroligt stolta över vårt samarbete med Zelmerlöw & Björkman Foundation och hoppas att vi tillsammans ska kunna göra skillnad. Tillsammans skapar vi ett helt unikt koncept i samband med Helsingborg Marathon med många spännande aktiviteter och events för att samla in pengar till stiftelsen. Dessa lanseras inom kort. I samband med din anmälan till Helsingborg Marathon kan du nu donera minst 300 kr och som tack för din gåva får du deras snygga läderarmband i samband med att du hämtar din nummerlapp. 300 kronor motsvarar frukost, lunch och mellanmål för 200 elever under en hel skoldag för Zelmerlöw & Björkman Foundations skolelever i Afrika.

Bansträckningen för Dole Helsingborg Kids Run

Vanliga frågor

När går loppet?

Hur går banan?

Har ni farthållare?

Vad ingår i anmälan?

Hjälp oss att hjälpa! Vi är otroligt stolta över vårt samarbete med Zelmerlöw & Björkman Foundations och hoppas att vi tillsammans ska kunna göra skillnad. I samband med din anmälan till Helsingborg Marathon kan du nu donera minst 300 kr och som tack för din gåva får du deras snygga läderarmband i samband med att du hämtar din nummerlapp. 300 kronor motsvarar frukost, lunch och mellanmål för 200 elever under en hel skoldag för Zelmerlöw & Björkman Foundations skolelever i Afrika.